Drachten - Folgeralaan (Aragon) 0 ong

Vraagprijs €244.000 -

StatusVerkocht onder voorbehoud
StraatnaamFolgeralaan (Aragon) 0 ong
PlaatsDrachten
Postcode9207 AJ
Beschrijving

Aan de rand van Drachten bevindt zich de historische locatie waar Dobbehof is verrezen. De nieuwbouwwijk is gunstig gelegen: Dobbehof is de noordelijke entree van de gewilde woonwijk Fennepark, een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Een veilige en kindvriendelijke leefomgeving. De torenwoningen posteren zich als ware grenswachters bij de entree naar Fennepark, terwijl de geschakelde villa's langs de Folgeralaan een bijzonder en landelijk woningbeeld geven. Dieper in het plan vormen ook de andere woningtypen een landelijk accent in de wijk.

Het vele groen en water in de omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. In de directe omgeving van Dobbehof - op slechts enkele minuten fietsafstand - bevinden zich (basis)scholen en een gevarieerd wijkwinkelcentrum. Kortom, een plek die alles in zich heeft om fijn wonen te garanderen.

De laatste 4 geschakelde villa's type Aragon worden nu aangeboden!

Type Aragon;
Aragon is de naam van de villa die geschakeld is aan villatype Boleyn. Dit type heeft een gekapte dakkapel en een opvallend steil dak, kenmerkend voor de Tudor Stijl. Type Aragon staat op een perceel met een oppervlakte tussen de 433 m2 en 480 m2. De inhoud van de villa is 444 m3. De totale woonoppervlakte bedraagt 122 m2. Deze villa beschikt over een ruime, lichte woonkamer en heeft een echte woonkeuken. Aragon heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Er is een grote zolder geschikt voor berging.

ARAGON: RUIM EN SFEERVOL!

Maak een keuze

Spotlight

Beetsterzwaag
Vlaslaan 91
Vraagprijs €219.000 kosten koper

Aanbod Kuperus Makelaardij Drachten