Drachten - Folgeralaan (Boleyn) 0 ong

Vraagprijs €279.000 -

StatusVerkocht onder voorbehoud
StraatnaamFolgeralaan (Boleyn) 0 ong
PlaatsDrachten
Postcode9207 AJ
Beschrijving

Aan de rand van Drachten bevindt zich de historische locatie waar Dobbehof zal verrijzen. De nieuwbouwwijk is gunstig gelegen: Dobbehof is de noordelijke entree van de gewilde woonwijk Fennepark, een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Een veilige en kindvriendelijke leefomgeving. De torenwoningen posteren zich als ware grenswachters bij de entree naar Fennepark, terwijl de geschakelde villa's langs de Folgeralaan een bijzonder en landelijk woningbeeld geven. Dieper in het plan vormen ook de andere woningtypen een landelijk accent in de wijk.

Het vele groen en water in de omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. In de directe omgeving van Dobbehof - op slechts enkele minuten fietsafstand - bevinden zich (basis)scholen en een gevarieerd wijkwinkelcentrum. Kortom, een plek die alles in zich heeft om fijn wonen te garanderen.

De laatste 4 geschakelde villa's type Boleyn worden nu aangeboden!

Type Boleyn;
Villatype Boleyn is geschakeld aan villa Aragon. Met het zwart/witte houtwerk op de topgevel is dit een opvallend voorbeeld van de Tudor-architectuur. De entree van Boleyn ligt aan de zijkant van de villa's. Deze ruime woning staat op een perceel met een oppervlakte tussen de 356 m2 en 406 m2. De inhoud van de villa is 703 m3. De totale woonoppervlakte, inclusief garage, bedraagt 193 m2. Boleyn heeft drie ruime slaapkamers. Het is zeer goed mogelijk om op de zolder (bereikbaar met en VASTE TRAP) nog een vierde en zelfs vijfde slaapkamer te realiseren.

Type Boleyn is een woning met vele mogelijkheden. De living geeft ruimte voor een open en speelse inrichting. Er is een halfopen keuken/eetkamer. De garage is inpandig te bereiken. Op de eerste verdieping biedt de overloop als centrale ruimte toegang tot drie ruime slaapkamers. Een badkamer en separaat toilet bieden het comfort dat bij deze villa past. Op de lichte en zeer ruime zolder kunnen twee slaapkamers worden gemaakt.

BOLEYN: SPEELS EN RUIM!

Maak een keuze

Spotlight

Drachtstercompagnie
It Heechfean 7
Vraagprijs €219.000 kosten koper

Aanbod Kuperus Makelaardij Drachten