Beetsterzwaag - Vlaslaan 91

Vraagprijs €219.000 -

StatusBeschikbaar
StraatnaamVlaslaan 91
PlaatsBeetsterzwaag
Postcode9244 BZ
Beschrijving

Zeer nette 2-onder-1-kap-woning met garage, carport en de achtertuin gelegen op het zuiden. Maar er is meer! Rustig en kindvriendelijk gelegen. Keurige keuken en sanitair. Dakkapel over bijna de volle breedte van de woning. Garage, carport en blokhut. En dit type woning heeft een VASTE TRAP naar de zolder met de 4e slaapkamer.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal en toilet met wandcloset en wastafeltje. De L-vormige woonkamer is voorzien van een massieve parketvloer en er is een provisiekast onder de trap. De half open keuken aan de achterzijde -een open keuken is ook mogelijk- heeft een plavuizen vloer en een L-vormige keukenopstelling met o.a. een 5-pits gasfornuis, schouw, oven, magnetron, koelkast, dubbele spoelbak, close in boiler en een kunststof werkblad. In de geïsoleerde bijkeuken met plavuizen vloer is ruimte voor de wasmachine en de wasdroger.

1e Verdieping:
Overloop met een laminaatvloer en met toegang tot de 3 slaapkamers allen voorzien van isolatieglas, bergruimte en een laminaatvloer. De badkamer is vergroot door de dakkapel en is ingericht met een doucheruimte, wastafel en wandcloset. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling. De brede dakkapel geeft zowel de badkamer als de slaapkamer extra ruimte en licht! Er is een vaste trap naar de tweede verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met dakraam, bergruimte, vaste kast en cv ketel. De 4e slaapkamer is voorzien van een dakraam en bergruimte aan weerszijden en er is een zoldertje voor extra bergruimte.

Garage/carport:
Er is een stenen garage met betonvloer, 2-tal geïsoleerde houten deuren, loopdeur, elektra, isolatieglas en verwarming. De aan de garage grenzende carport heeft een 2-tal lichtkoepels. Via de carport is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is afsluitbaar met een deur tussen de garage en de woning.

Tuin:
De achtertuin is zeer verzorgd, gelegen op het zuiden en aangelegd met meerdere terrassen, borders, vijver, buitenkraan en erfafscheidingen. Voor extra opslag e.d. is er een houten blokhut van circa 2 x 3 m. voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
-totaal perceel 243 m2;
-achtertuin op het zuiden gelegen en met een achterom;
-rustig in een hofje gelegen met parkeergelegenheid;
-centrale verwarming via een Vaillant combi ketel, bouwjaar 2003;
-goede isolerende voorzieningen, o.a. geheel voorzien van isolatieglas;
-deel van het buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016;
-dakkapel over bijna de volle breedte van de woning;
-mooi gelegen en de ruimte is zeker verrassend!

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Zie ook de eigen website van deze woning:vlaslaan91.nl

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Maak een keuze

Spotlight

Drachten
Raadhuisplein 292
Vraagprijs

Aanbod Kuperus Makelaardij Drachten