Boornbergum - Butenom 14

Vraagprijs €155.000 -

StatusVerkocht
StraatnaamButenom 14
PlaatsBoornbergum
Postcode9212 PT
Beschrijving

Vrij uitzicht over weilanden! Deze 2-onder-1-kap-woning met grote garage is zeer fraai gelegen aan de rand van het dorp. Rustig, kindvriendelijk, vrij en genieten van alles wat de natuur met de verschillende jaargetijden heeft te bieden. De woning heeft volop ruimte met o.a. een vaste trap naar de zolder. Enige modernisering zal moeten plaatsvinden.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met een kast onder de trap, meterkast en toilet. De L-vormige woonkamer is circa 10 m. lang en is voorzien van een massief houten vloer, kunststof schuifpui naar de achtertuin op het zuidwesten en een erker aan de voorzijde van de woning. Het uitzicht is prachtig vanuit de woonkamer! Er is een dichte keuken met een in 2014 geplaatste keukenopstelling.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers met aan de voorzijde van de woning een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel en bergruimte. De badkamer is gedateerd. Deze is ingericht met een doucheruimte, wastafel, toilet en de droger- en wasmachine aansluiting. Er is een VASTE TRAP naar de tweede verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met bergruimte en doorloop naar een zolderkamer.

Garage:
Dit betreft geen standaard garage. Deze garage is circa 10 m. lang en heeft volop mogelijkheden voor het stallen van een auto, opslag, hobby e.d. De garage is voorzien van een betonvloer, elektra, loopdeur en elektrisch bedienbare geïsoleerde garagedeur.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op een mooie zonnestand namelijk zuidwest. De diepte is circa 11.5 m. Er is bestrating, terras, gazon en erfafscheiding. De tuin is bereikbaar via een doorgang tussen de woning en de garage. De lange oprit heeft ruimte voor het parkeren van meerdere auto's.

ALGEMEEN:
-totaal perceel 256 m2;
-bouwjaar 1974, inhoud circa 335 m3;
-centrale verwarming, cv combi ketel bouwjaar circa 2008;
-op onderdelen is de woning gedateerd;
-basisvoorzieningen zijn in het dorp aanwezig zoals scholen, bakker en supermarkt;
-mooie stand aan de rand van het dorp en een mooie omgeving!

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Zie ook de eigen website van deze woning:butenom14.nl

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Maak een keuze

Spotlight

Munnekezijl
Olde Borchweg 43
Vraagprijs €235.000 kosten koper

Aanbod Kuperus Makelaardij Drachten