Munnekezijl - Olde Borchweg 43

Vraagprijs €235.000 -

StatusBeschikbaar
StraatnaamOlde Borchweg 43
PlaatsMunnekezijl
Postcode9853 TA
Beschrijving

Bijzonder? Jazeker!

Ogenschijnlijk ziet u een woning zoals vele woningen. Een vrijstaande woning met een logische en praktische indeling en dat op een mooi en ruim perceel van 690 m2, grenzend aan de weilanden met ook aan de voorzijde vrij uitzicht. Maar deze woning heeft iets extra's. De in 2013 gerealiseerde AANBOUW is bijzonder door vormgeving, lichtinval en de combinatie met de bestaande woning waardoor er meerdere gebruiksmogelijkheden zijn. En dat op slechts 25 autominuten van de stad Groningen!

INDELING
Begane grond:
Entree/hal plavuizen vloer, garderoberuimte, meterkast en toilet met wandcloset, wastafeltje en betegeling. De aangrenzende bijkeuken ruimte is voorzien van een plavuizen vloer, cv ketel en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde is de halfopen keuken gelegen met een plavuizen vloer en een L-vormige keukenopstelling met o.a. een 6-pits gaskookplaat, schouw, oven, vaatwasser en natuursteen werkblad. Vanuit de keuken is er uitzicht over de landerijen. Het woonkamerdeel kan gebruikt worden als zit- en/of eetkamer. Een brede doorgang maakt de verbinding met de aanbouw van circa 28 m2. Deze bijzondere aanbouw is onder architectuur gebouwd en is voorzien van speelse, functionele en eigenwijze kenmerken/details. In de achtergevel bevinden zich een 2-tal dubbele tuindeuren met een vrij en open zicht op eigen tuin en vrije omgeving.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer en toegang tot de slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer en 2-tal dakramen wordt door de eigenaar als één kamer gebruikt, doch dit zijn oorspronkelijk 2 slaapkamers. Met het plaatsen van één wand is de splitsing mogelijk. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een laminaatvloer en garderobekastenwand. Er is een badkamer in lichte kleurstelling met ligbad, douche, wandcloset, wastafel, dakraam en geheel betegeld.

2e Verdieping:
Ruime zolderberging met stahoogte in de nok.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen met de meeste tuin aan de zuid- en westzijde. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf met mogelijkheden voor bijvoorbeeld een carport. De achtertuin geeft veel privacy en grenst aan de voor deze omgeving zo kenmerkende weidse velden. Er is een houten schuur van circa 4 x 4 m.

ALGEMEEN:
-totaal perceel 690 m2;
-bouwjaar woning 2008 en serre aanbouw 2013;
-centrale verwarming met deels vloerverwarming (begane grond);
-energiezuinige woning: dak-/muur-/vloerisolatie, dubbel glas (HR++) en warmte terugwin systeem;
-uitstekend afwerkingsniveau met een strakke afwerking;
-een woning waar volop licht binnenkomt o.a. door een "lichtstraat" tussen woning en aanbouw;
-gelegen op enkele kilometers van het Lauwersmeergebied en op circa 10 autominuten van de dorpen Zuidhorn en Grijpskerk en 25 autominuten van de stad Groningen.

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Ook deze woning heeft een eigen website:oldeborchweg43.nl

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Maak een keuze

Spotlight

Beetsterzwaag
Foarmear 7
Vraagprijs €425.000 kosten koper

Aanbod Kuperus Makelaardij Drachten