Regeerakkoord

Het nieuwe regeerakkoord staat al een tijd in de steigers, maar zoals het nu lijkt kan het bouwen/uitvoeren binnenkort beginnen. De poppetjes die de verantwoordelijkheid van een geheel departement mogen dragen zijn gezocht en gevonden en mogen binnenkort op het bordes van de Koningin hun opwachting maken. En dan gaat het beginnen! Of lopen we nu iets te hard van stapel. In ieder geval is het voordeel van deze kabinetsformatie in crisistijd, dat partijprincipes niet zo hard zijn als ten tijde van verkiezingstijd (en daarvoor). Voor de kiezer zal dat ook even wennen zijn, maar voor menigeen overheerst de gedachte dat vanuit rust in Den Haag er gewerkt moet worden aan een behoorlijke bezuiniging. Dat die bezuinigingen ons allen raken, en waar mogelijk de bredere schouders nog iets meer dan de smalle schouders, is duidelijk.

Rust en duidelijkheid is ook belangrijk voor de woningmarkt. Deze pijler van de economie schreeuwt om duidelijkheid en goede regelgeving zodat er weer vertrouwen is van velen om die volgende stap op het terrein van wonen te verwezenlijken. Kleiner wonen, groter wonen, vanwege werk of familie naar een ander deel van het land moeten te wonen, anders wonen, noem het maar op. Er zijn vele redenen om wel of niet noodzakelijk anders te willen wonen. Met het woord Wonen in de naamgeving van het departement wordt in ieder geval aangegeven dat het menens is ook voor de dames en heren in Den Haag, maar dan wel graag met ook positieve daden.  

Drachten, 30 oktober 2012

Jakob Kuperus

 

Kuperus Makelaardij

Wij staan voor een combinatie van enthousiasme, inzet, deskundigheid en kwaliteit! Met als belangrijkste doel: uw belangen behartigen. Of u nu de koper of de verkoper bent, u kunt op ons rekenen.

Lees meer...

Spotlight

Drachten
Hanebalken 370
Vraagprijs €124.500 kosten koper

NVM aankoopmakelaar