Herstel van de woningmarkt!

Er lijkt een voorzichtig herstel in gang te zijn gezet. De 3e kwartaal cijfers zijn hoopgevend. Er zijn beduidend meer woningen verkocht dan het vorige kwartaal, terwijl dat kwartaal ook al betere verkoopaantallen liet zien.

Het aantal bezoekers van het Open Huis 5 oktober 2013 past in dit beeld. Natuurlijk zijn er woningen waar bovengemiddeld bezoek is geweest (18 bezoekers bij één woning) en helaas ook woningen waar de verkoper niet een kijker kon begroeten. 

Voorzichtigheid is geboden omdat er nog steeds sprake is van een prijsdaling. Maar de snelle prijsdaling is er gelukkig uit. Links en rechts komen er weer positieve berichten naar voren en dat is nodig om het totale consumentenvertrouwen de goede kant weer op te krijgen. Het is nog een kwestie van tijd maar de positievere lijn is ingezet. Advies: kopen is zeker nu interessant!

Hartelijke groet, Jakob Kuperus

Kuperus Makelaardij

Wij staan voor een combinatie van enthousiasme, inzet, deskundigheid en kwaliteit! Met als belangrijkste doel: uw belangen behartigen. Of u nu de koper of de verkoper bent, u kunt op ons rekenen.

Lees meer...

Spotlight

Drachten
Hanebalken 370
Vraagprijs €124.500 kosten koper

NVM aankoopmakelaar